Pub Politique: (Måndag den 19/3 – 2018) Christian Ekström: VD skattebetalarna – Regeringens skadliga skattepolitik

Idag är det 177 dagar kvar till valet. Fyra områden kommer att vara särskilt prioriterade: ekonomi och jobb, lag och ordning, invandring och integration samt sjukvård och skola. Inom Moderaterna kommer vi att fokusera på hur vi vill ta ansvar för vår ekonomi, stärka arbetslinjen med jobb- och integrationsreformer, återupprätta lag och ordning samt trygga välfärden.

Höjd marginalskatt, exit skatt, kilometerskatt ….. Listan på regeringens skadliga skattepolitik under mandatperioden kan göras lång. På måndag har vi bjudit in en expert som kan reda ut begreppen och vad de innebär och varför vi tycker att de är skadliga.

Välkommen till Pub Politique den 19 mars på temat ”Ekonomi och skatter” när Skattebetalarnas VD Christian Ekström gästar oss.
Christian har en bakgrund inom Moderaterna och är VD på föreningen Skattebetalarna som engagerar sig i att granska och stoppa slöseri med skattepengar.

Vi träffas som vanligt på måndag kl 17.15 i bistron på hotell Mornington, Nybrogatan 53. Ta gärna med en vän och lyssna och diskutera politik tillsammans med andra partimedlemmar.

Hoppas vi ses!
Vänliga hälsningar
Annika Elmlund
Ordförande i Oscars Södra